Maxoffroad

Offroad in Maramures

Home

februarie 2nd, 2012

Experienta inedita in Maramures!

Bine ati venit – Welcome – Willkommen – Bienvenue –

Situat in nordul Romaniei, Maramuresul este locul perfect pentru a experimenta condusul autovehiculelor 4×4.

Esti posesorul unei masini de teren si vrei sa o utilizezi la adevarata ei capacitate? Vrei sa obtii tot ce-i mai bun de la masina ta 4×4?

Esti o companie care utilizeaza masini de teren si doresti ca angajatii sa cunoasca aceste masini si sa le utilizeze in mod corect?

Va propunem un curs teoretic si practic care are ca scop invatarea folosirii in conditii optime si sigure a unui autoturism sau autoutilitara de teren. Cursul contine prezentari ale masinilor 4×4 si a caracteristicilor specifice lor, precum si prezentari practice in teren despre modul de conducere, despre modul de abordare a diverselor obstacole, situatii specifice offroad-ului, utilizarea optiunilor si accesoriilor, in functie de situatia din teren.

 

Aceste cursuri se adreseaza:

- Persoanelor fizice cu  procupari de genul offroad, vanatoare, pescuit etc.

- Companiilor care utilizeaza in activitatea zilnica masini de teren: companii de utilitati (telefonie, energie, apa, gaz, etc), companii de prospectiuni geologice, masuratori topografice, servicii de urgenta, servicii de paza si protectie, companii forestiere, ONG-uri sau alte organizatii de ajutor chiar si serviciilor cu caracter militar.

Avantajele care decurg dintr-o exploatare corecta a unei masini de teren sunt:
- reducerea accidentelor si a vatamarilor
- reducere distrugerilor provocate masinii adica reducerea costurilor de asigurare (daca e cazul)
- castigul de timp prin eliminarea evenimentelor nedorite
- o parcurgere placuta a traseelor propuse, etc…